Følgere / Followers

søndag 19. april 2015

Vin i gave?

I dag har jeg laget en flasketag hvor jeg har brukt motivet 'Lady with glass of wine ' fra SLS Lines.
På baksiden kan man skrive en hyggelig hilsen til mottakeren.

Innlegget finner du også her.





Rosa jentekort

I dag har jeg et nytt kort med motiv fra Stitchy Bear og Beary Dust. Temaet på utfordringen denne gang er å lage et "datter/jente-kort". For å delta, klikker du på denne linken.




søndag 5. april 2015

Påskekurv

I dag har OSAAT en ny utfordring hvor temaet er påske. Da synes jeg det passet å lage en påskekurv som kan fylles med masse påskegodt. Motivet jeg har brukt heter 'Pick you' og er fra Digi Blessings.

Selve kurven er laget med en fil fra Silhouette Cameo, og håndtaket er laget med en punch fra Martha Stewart. På sidene har jeg brukt utklippsbilder fra Lulu Design Art.









torsdag 2. april 2015

Little Treasure

I dag er det en ny utfordring hos All Dressed Up. Temaet er som alltid "Anything goes", men du må bruke et motiv fra All Dressed Up. Har du ingen motiver fra de, så finner du noen "freebies" i bloggen deres.

Her har jeg brukt motivet 'Little treasure' og laget et babykort.







Godteeske med påskemotiv

I dag har jeg laget en liten boks for godteri e.l. Motivet jeg har brukt er fra Karleigh Sue og heter 'Take time to smell the flowers'.

Jeg har også brukt noen utklippsbilder fra Lulu Design Art. Selve boksen er laget med en fil fra Silhouette Cameo.





Tired mom

I dag har jeg laget et brettekort med et kult motiv fra SLS Lines. Det heter 'Tired mom'. På baksiden av kortet har jeg brukt 'Pretty girl'.

Husk at du kan delta i utfordringer hos SLS Lines og vinne stempler :)




onsdag 1. april 2015

Cd-cover

I dag er det en ny utfordring hos Karleigh Sue. Temaet er 'Alt annet enn kort'. Jeg bestemte meg for å lage et cover til cd. Ikke så ofte man brenner egne cd'er lenger kanskje. Selv har vi konfirmasjon i år, og til konfirmanten lager jeg en powerpoint-fremvisning. Da kan det jo være fint med et unikt og hjemmelaget cover.

Her har jeg brukt motivet 'Rainy Days'.




Challenges:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...